Brother Drum DR-B023

Brother Drum DR-B023 TonerBenefit

Капацитет 12000 копии со 5% покриеност на страна.

Оригиналната TonerBenefit барабан единица е дизајнирана за употреба со ласерски печатач Brother. Барабан единицата DR-B023 гарантира дека вашиот печатач ќе продолжи да дава резултати со висок квалитет.

Компатибилен со голем број печатачи, нашата барабан единица што лесно се инсталира ќе ви помогне да продолжите да печатите.

Со користење на TonerBenefit барабан единица DR-B023, вашиот печатач Brother ќе продолжи да ги дава очекуваните исклучителни резултати.

Иако поевтините верзии се достапни на интернет, само оригиналната TonerBenefit барабан единица DR-B023 гарантира дека вашиот уред ќе продолжи да работи брзо и ефикасно.

Нарачајте заменска единица на барабанот и добијте поголема вредност за вашите пари.

Компатибилни модели на принтери: DCP-B7520DW, DCP-B7500D, HL-B2080DW, MFC-B7710DN, MFC-B7715DW

3.178,00 ден

Опис

Brother Drum DR-B023 TonerBenefit

Капацитет 12000 копии со 5% покриеност на страна.

Оригиналната TonerBenefit барабан единица е дизајнирана за употреба со ласерски печатач Brother. Барабан единицата DR-B023 гарантира дека вашиот печатач ќе продолжи да дава резултати со висок квалитет.

Компатибилен со голем број печатачи, нашата барабан единица што лесно се инсталира ќе ви помогне да продолжите да печатите.

Со користење на TonerBenefit барабан единица DR-B023, вашиот печатач Brother ќе продолжи да ги дава очекуваните исклучителни резултати.

Иако поевтините верзии се достапни на интернет, само оригиналната TonerBenefit барабан единица DR-B023 гарантира дека вашиот уред ќе продолжи да работи брзо и ефикасно.

Нарачајте заменска единица на барабанот и добијте поголема вредност за вашите пари.

Компатибилни модели на принтери: DCP-B7520DW, DCP-B7500D, HL-B2080DW, MFC-B7710DN, MFC-B7715DW

Дополнителни информации

Тежина 0,7 кг
изработка

капацитет на тонер

Бренд

Brother

Компатибилност:

Compatible Printers:

Brother DCP B 7520DW
Brother HL B 2080DW
Brother MFC B 7715DW