Контактирајте со нас!

Можете да контактирате со нас во било кое време. Ние сме подготвени да ги исполниме и надминеме вашите очекувања!

Локација

Ул. Јадранска Магистрала 14/2 кат 4-1, 1000 Скопје

Емаил

sales@kreativa.ink

Работно време

Понеделник - Петок: 08:30AM - 16:30PM
Сабота - Недела: Затворено