Филтер за производи

категорија

печатење

 • Brother ADS-2400NBrother ADS-2400N Брз преглед
  • Купи!
   Brother ADS-2400NBrother ADS-2400N Брз преглед
  • Brother ADS-2400N

  • Original price was: 22.990,00 ден.Current price is: 18.890,00 ден.
  • Десктоп скенерот во боја Brother Workhorse ImageCenter ADS-2400N е одличен избор за работни групи од средна до голема големина со тешки потреби за снимање кои бараат флексибилно ракување со хартија и поврзување, разновидно скенирање до дестинации и подобрена продуктивност. Опремен со брзо, двострано скенирање до 40 стр/мин‡ за да помогне во максимизирање на продуктивноста на работната група.
  • Додај во кошница