ПРИНТЕРИ И ТОНЕРИ
СЕ НА ЕДНО МЕСТО!

Ние го олеснуваме секојдневното работење и помагаме во намалувањето на трошоците на вашите компании. Нудиме комплетно принтинг решение и се грижиме за трошоците на нашите клиенти!

Најнови производи

Пребарувај по категорија

ДИГИТАЛНО ПЕЧАТЕЊЕ

Принтери

ПОТРОШЕН МАТЕРИЈАЛ

ТОНЕРИ

Реномирани брендови

ИТ Опрема

Производи на попуст

Dell Monitor P2719H

12,890.00 ден 12,490.00 ден

DELL Desktop Vostro 3671

22,500.00 ден 21,790.00 ден

Brother InkJet DCP-T510W

10,890.00 ден 10,290.00 ден

Brother InkJet DCP-T310

9,690.00 ден 9,390.00 ден

HP Toner Q7551X

1,290.00 ден 930.00 ден

HP Toner Q7115X

870.00 ден 640.00 ден

HP Toner Q5949A/Q7553A

790.00 ден 530.00 ден

HP Toner CE255A

1,090.00 ден 790.00 ден

Lexmark Toner X264/363/364

1,290.00 ден 980.00 ден

Dell Toner 3110/3115 Yellow

2,690.00 ден 2,190.00 ден

Dell Toner 3110/3115 Magenta

2,690.00 ден 2,190.00 ден

Dell Toner 3110/3115 Cyan

2,690.00 ден 2,190.00 ден

Dell Toner 3110/3115 Black

2,690.00 ден 2,190.00 ден

Brother LJ Mono HL1112E

3,610.00 ден 3,490.00 ден

Brother LJ Mono HL1110

3,880.00 ден 3,490.00 ден

HP toner CF226A

890.00 ден 790.00 ден

HP toner CF226X

1,190.00 ден 980.00 ден

Купувај по бренд