Brother HL-1223WE Laser Printer Tonerbenefit

Brother HL-1223WE Laser Printer / 93912

●Localised ●20 ppm ●2400×600 with HQ1200 ●802.11 b/g/n (WLAN) ●150 paper input tray ●Scan to E-Mail/Image/File

TN1090/DR1090 tonerbenefit ДОЗВОЛЕТЕСИ ПЕЧАТЕЊЕ СО ОРГИНАЛЕН ТОНЕР

4.990,00 ден

Нема на залиха

Нема на залиха

Купи!

Опис

Brother HL-1223WE Laser Printer / 93912

●Localised ●20 ppm ●2400×600 with HQ1200 ●802.11 b/g/n (WLAN) ●150 paper input tray ●Scan to E-Mail/Image/File

TN1090/DR1090 tonerbenefit ДОЗВОЛЕТЕСИ ПЕЧАТЕЊЕ СО ОРГИНАЛЕН ТОНЕР

Дополнителни информации

Тежина 7 кг
печатење

Бренд

3-Year-Warranty

Brother