Canon ink CLI-551 XL Magenta

Canon ink CLI-551 XL Magenta /93966
Капацитет 13ml.

220.00 ден

Дополнителни информации

Тежина0.2 кг

Опис

Canon ink CLI-551 XL Magenta /93966
Капацитет 13ml.

Дополнителни информации

Тежина0.2 кг

Бренд

Apt

Canon

Компатибилност:

Compatible Printers:

Canon PIXMA iP 7200
Canon PIXMA iP 7250
Canon PIXMA iP 8750
Canon PIXMA iX 6850
Canon PIXMA MG 5450
Canon PIXMA MG 5550
Canon PIXMA MG 5650
Canon PIXMA MG 6350
Canon PIXMA MG 6450
Canon PIXMA MG 6650
Canon PIXMA MG 7150
Canon PIXMA MG 7550
Canon PIXMA MX 725
Canon PIXMA MX 925