HP Drum CF219A

HP Drum CF219A-93608

Капацитет 12.000 страници со 5% покриеност на испечатена страна.

1.200,00 ден

Опис

HP Drum CF219A-93608

Капацитет 12.000 страници со 5% покриеност на испечатена страна.

Дополнителни информации

Тежина 1 кг
изработка

Бренд

Apt

HP

Компатибилност:

Hewlett Packard (HP) LaserJet Pro M 102a / w
Hewlett Packard (HP) LaserJet Pro M 130