Xerox Drum 3330/3335/3345

Xerox Drum 3330/3335/3345
93826

Капацитет 30000 копии со 5% покриеност на страна.

2.990.00 ден

Дополнителни информации

Тежина1 кг

Опис

Xerox Drum 3330/3335/3345
93826

Капацитет 30000 копии со 5% покриеност на страна.

Дополнителни информации

Тежина1 кг

Бренд

Apt

Xerox

Компатибилност:

Compatible Printers:

Xerox Phaser 3330
Xerox Phaser 3335
Xerox Phaser 3345