Lexmark Drum E260/X264

Lexmark Drum E260/X264
93708
Капацитет 30000 копии со 5% покриеност на страна.

1.580.00 ден

Дополнителни информации

Тежина1 кг

Опис

Lexmark Drum E260/X264
93708
Капацитет 30000 копии со 5% покриеност на страна.

Дополнителни информации

Тежина1 кг

Бренд

Apt

Lexmark

Компатибилност:

Compatible Printers:

Lexmark E 260 / D / DN
Lexmark E 360 / D / DN
Lexmark E 460 / DN / DW
Lexmark E 462 / DTN
Lexmark X 264
Lexmark X 363
Lexmark X 364
Lexmark X 463 / DE
Lexmark X 464 / DE
Lexmark X 466 / DE / DTE / DWE