Brother Ink BTD60 Black Oem

Brother Ink BTD60 Black Oem / 93923 Капацитет 6500 копии со 5% покриеност на страна.

750.00 ден

Дополнителни информации

Тежина0.2 кг
ОРГИНАЛЕН ТОНЕР

6500 страни

Опис

Brother Ink BTD60 Black Oem / 93923 Капацитет 6500 копии со 5% покриеност на страна.

Дополнителни информации

Тежина0.2 кг
ОРГИНАЛЕН ТОНЕР

6500 страни

Бренд

Brother

Компатибилност:

Brother DCP-T310
Brother DCP-T510W
Brother DCP-T710W
Brother MFC-T910DW