Brother HL-L2352DW

Компактен безжичен црно-бел ласерски печатач HL-L2352DW

Тивко и ефикасно безжично печатење за зафатен дом и мали канцеларии

 • Брзина на печатење до 30 страници во минута, до 50 dB
 • Автоматско двострано печатење
 • Голема фиока за 250 листови хартија
 • Вградена безжична врска
 • Влезен тонер до 700 страници* (*Капацитет на тонерот во согласност со ISO/IEC 19752); лесен за користење и поставување
 • 3 години гаранција преку веб регистрација

7.890,00 ден

Опис

Компактен безжичен црно-бел ласерски печатач HL-L2352DW

Тивко и ефикасно безжично печатење за зафатен дом и мали канцеларии

 • Брзина на печатење до 30 страници во минута, до 50 dB
 • Автоматско двострано печатење
 • Голема фиока за 250 листови хартија
 • Вградена безжична врска
 • Влезен тонер до 700 страници* (*Капацитет на тонерот во согласност со ISO/IEC 19752); лесен за користење и поставување
 • 3 години гаранција преку веб регистрација

Дополнителни информации

печатење

Бренд

3-Year-Warranty

Brother