Brother – MFC-L2752DW

Мултифункционалниот уред MFC-L2752DW е идеално решение за мали канцеларии и домашни канцеларии. Овој тивок и компактен уред е опремен со безжично поврзување, што ви овозможува да печатите од вашиот паметен телефон. Функцијата „Допрете и печатете“ од вашиот мобилен телефон (со користење на NFC) ја зголемува удобноста. Ќе заштедите време со користење на Автоматскиот внесувач на документи и големиот внесувач на документи. Почетен тонер со висок капацитет ви овозможува да испечатите многу страници. Користењето оригинален тонер ќе ви овозможи да добиете јасни и читливи отпечатоци.

Клучни карактеристики

 • Брзина на печатење до 34 страници во минута со ниво на бучава од 49 dB
 • Автоматско двострано печатење, копирање, скенирање и испраќање факс
 • Фиока за хартија со капацитет до 250 листови и автоматски внесувач на документи (ADF) со капацитет до 50 листови
 • Интуитивен екран на допир од 6,8 cm
 • Печатете и скенирајте од вашиот мобилен телефон или таблет користејќи NFC
 • Почетен тонер со капацитет до 1200 страници
 • Уредот има гаранција од 3 години

Во кутијата има: кабел за напојување, водич за безбедност на производот, софтверски диск, потрошен материјал, упатство за употреба, гарантна картичка, водич за брза инсталација

Original price was: 21.490,00 ден.Current price is: 19.990,00 ден.

Нема на залиха

Нема на залиха

SALE

Мултифункционалниот уред MFC-L2752DW е идеално решение за мали канцеларии и домашни канцеларии. Овој тивок и компактен уред е опремен со безжично поврзување, што ви овозможува да печатите од вашиот паметен телефон. Функцијата „Допрете и печатете“ од вашиот мобилен телефон (со користење на NFC) ја зголемува удобноста. Ќе заштедите време со користење на Автоматскиот внесувач на документи и големиот внесувач на документи. Почетен тонер со висок капацитет ви овозможува да испечатите многу страници. Користењето оригинален тонер ќе ви овозможи да добиете јасни и читливи отпечатоци.

Клучни карактеристики

 • Брзина на печатење до 34 страници во минута со ниво на бучава од 49 dB
 • Автоматско двострано печатење, копирање, скенирање и испраќање факс
 • Фиока за хартија со капацитет до 250 листови и автоматски внесувач на документи (ADF) со капацитет до 50 листови
 • Интуитивен екран на допир од 6,8 cm
 • Печатете и скенирајте од вашиот мобилен телефон или таблет користејќи NFC
 • Почетен тонер со капацитет до 1200 страници
 • Уредот има гаранција од 3 години

Во кутијата има: кабел за напојување, водич за безбедност на производот, софтверски диск, потрошен материјал, упатство за употреба, гарантна картичка, водич за брза инсталација

Бренд

Brother

Brother-3Year-Exchange

Спецификација

Општи параметри
Тип на печатач моно
Функции печатење, копирање, скенирање, факсирање
Големина на екранот 6,8 см
Максимална големина на хартија А4
Меморија 256 MB
Процесор 600 MHz
Технологија ласерски
Поврзување
Локален интерфејс USB 2.0 со висока брзина
Поврзување жична мрежа, безжична мрежа
Wi-Fi Direct Да
NFC Да
Жичен мрежен интерфејс 10Base-T/100Base-TX
Интерфејс за безжична мрежа IEEE 802.11b/g/n
Безбедност на жичната мрежа SMTP-AUTH, SSL/TLS, SNMP v3
Безжична мрежна безбедност WEP 64/128 бита, WPA-PSK (TKIP/AES), WPA2-PSK (TKIP/AES)
Копирање
Двострано копирање Да
Резолуција до 600 x 600 dpi
Брзина 34 копии во минута
Сооднос на зголемување/намалување Намалете или зголемете ја големината на документот од 25% на 400% во чекори од 1%.
N на 1 Да
Печатење
Автоматско двострано печатење Да
Стандардна брзина на печатење А4 До 34 страници во минута
Брзина на двострано печатење А4 До 16 слики во минута
Резолуција 600 x 600 dpi, HQ1200 (2400 x 600 dpi), 1200 x 1200 dpi,
Време е да се заврши првото печатење помалку од 8,5 секунди
Скенирање
Дуплекс скенирање Да
Резолуција до 1200 x 1200 dpi (од стакло на скенерот), до 600 x 600 dpi (од ADF) до 19.200 x 19.200 dpi (интерполирано)
Брзина 22,5/7,5 слики во минута (моно/боја) ADF
Тип скенирање Двоен CIS
Испраќање факс
Автоматско двострано испраќање факсови Да
Модем за факс 33,6 kb/s
Факс на компјутер Да
Ракување со хартија
Внесување хартија Стандардна фиока за хартија: 250 листови, Рачен внесувач: 1 лист, Автоматски внесувач на документи (ADF): 50 листови
Излез на хартија 120 свртени надолу / 1 свртени нагоре (права патека за хартија)
Спецификации на медиумите
Видови и големини Стандардна фиока – A4, Letter, A5, A5 (долг раб), A6, Рачен фидер – ширина од 76,2 до 215,9 mm, должина од 127 до 355,6 mm (автоматско дуплекс печатење само за A4), автоматски доводни документи (ADF) – Ширина од 105 до 215,9 mm, должина од 147,3 до 355,6 mm
Тежина Стандардна фиока – обична и рециклирана хартија (60 до 163 g/m2), рачен фидер – обична хартија, рециклирана хартија, хартија за лепење и пликови (60 – 230 g/m2), автоматски хранител за документи (ADF) – обична хартија и еколошки ( од 60 до 105 g/m2)
Поддржани оперативни системи Windows 10®, Windows 8®, Windows 7®, Windows Vista®, Windows® Server 2012R2, Windows® Server 2012, Windows® Server 2008R2, Windows® Server 2008. Ве молиме имајте предвид дека Windows® Server поддржува само мрежно печатење. macOS X 10.10.x или понова верзија. Linux CUPS, LPD/LPRng (x86/x64)
Димензии (В x Ш x Д) 318,5 x 410 x 398,5 mm
Тежина 12,0 кг

Потрошен материјал