Brother MFC-L2732DW

Brother MFC-L2732DW
– Брзина – 34 страни во минута
– 4 во 1 монохроматски ласерски принт
– Формат А4
– Двострано печатење
– Екран 6.8 колор екран на допир
– Капацитет на тонер 3000 страни

17.390.00 ден

Дополнителни информации

Нема на залиха

Нема на залиха

Опис

Brother MFC-L2732DW
– Брзина – 34 страни во минута
– 4 во 1 монохроматски ласерски принт
– Формат А4
– Двострано печатење
– Екран 6.8 колор екран на допир
– Капацитет на тонер 3000 страни

Бренд

Brother