Brother LJ MF DCP-2512D

Brother LJ MF DCP-2512D – 94086
– 30 страни во минута
– мануел скенирање
– Двострано печатење
– Hi-speed USB 2.0 / 10 base – t/100 base
– Резолуција 1200×1200

9.290.00 ден

Дополнителни информации

Тежина13 кг

Опис

Brother LJ MF DCP-2512D – 94086
– 30 страни во минута
– мануел скенирање
– Двострано печатење
– Hi-speed USB 2.0 / 10 base – t/100 base
– Резолуција 1200×1200

Дополнителни информации

Тежина13 кг

Бренд

Brother