Brother InkJet DCP-T520W

Brother InkJet DCP-T510W / 93927

Ви овозможува ефективно решение за печатење без компромис за квалитетот. 3 во 1 комбинирани функции копирање, скенирање и факс. Вграден систем за резервоар за мастило. Идеално решение за мала канцеларија. Wi-Fi и мобилно поврзување.

Brother DCPT510W Ink Tank System Printer

Scanner

Copier

Wireless; Printer 11/6ipm

Resolution 1200 x 6000

Scan resolution 1200x2400dpi

Ram 128MB

Tray up to 150 sheets

Super high yield ink tanks up to BTD60BK/BT5000C/M/Y – 6000black/5000 colour prints

Hi-Speed USB 2.0

1-line LCD display

USB 2.0 Hi-Speed – DCPT510WRE1

11.990,00 ден

Опис

Brother InkJet DCP-T510W / 93927

Ви овозможува ефективно решение за печатење без компромис за квалитетот. 3 во 1 комбинирани функции копирање, скенирање и факс. Вграден систем за резервоар за мастило. Идеално решение за мала канцеларија. Wi-Fi и мобилно поврзување.

Brother DCPT510W Ink Tank System Printer

Scanner

Copier

Wireless; Printer 11/6ipm

Resolution 1200 x 6000

Scan resolution 1200x2400dpi

Ram 128MB

Tray up to 150 sheets

Super high yield ink tanks up to BTD60BK/BT5000C/M/Y – 6000black/5000 colour prints

Hi-Speed USB 2.0

1-line LCD display

USB 2.0 Hi-Speed – DCPT510WRE1

Дополнителни информации

Тежина 10 кг
печатење

Бренд

3-Year-Warranty

Brother