Brother InkJet DCP-T520W

Brother InkJet DCP-T510W / 93927
Ви овозможува ефективно решение за печатење без компромис за квалитетот. 3 во 1 комбинирани функции копирање, скенирање и факс. Вграден систем за резервоар за мастило. Идеално решение за мала канцеларија. Wi-Fi и мобилно поврзување.

Brother DCPT510W Ink Tank System Printer
Scanner
Copier
Wireless; Printer 11/6ipm
Resolution 1200 x 6000
Scan resolution 1200x2400dpi
Ram 128MB
Tray up to 150 sheets
Super high yield ink tanks up to BTD60BK/BT5000C/M/Y – 6000black/5000 colour prints
Hi-Speed USB 2.0
1-line LCD display
USB 2.0 Hi-Speed – DCPT510WRE1

11.990.00 ден

Дополнителни информации

Тежина10 кг

Опис

Brother InkJet DCP-T510W / 93927
Ви овозможува ефективно решение за печатење без компромис за квалитетот. 3 во 1 комбинирани функции копирање, скенирање и факс. Вграден систем за резервоар за мастило. Идеално решение за мала канцеларија. Wi-Fi и мобилно поврзување.

Brother DCPT510W Ink Tank System Printer
Scanner
Copier
Wireless; Printer 11/6ipm
Resolution 1200 x 6000
Scan resolution 1200x2400dpi
Ram 128MB
Tray up to 150 sheets
Super high yield ink tanks up to BTD60BK/BT5000C/M/Y – 6000black/5000 colour prints
Hi-Speed USB 2.0
1-line LCD display
USB 2.0 Hi-Speed – DCPT510WRE1

Дополнителни информации

Тежина10 кг

Бренд

Brother

Brother-3Year-Exchange