Xerox toner WC 3325

Xerox toner WC 3325
93611
-Капацитет 11000 копии со 5% покриеност на страна.

2.790.00 ден

Дополнителни информации

Тежина1 кг

Опис

Xerox toner WC 3325
93611
-Капацитет 11000 копии со 5% покриеност на страна.

Дополнителни информации

Тежина1 кг

Бренд

Apt

Xerox

Компатибилност:

compatible with Xerox WorkCentre 3325