Xerox Toner Phaser 3010/3040/3045

Xerox Toner Phaser 3010/3040/3045 / 93513 Капацитет 2.200 копии со 5% покриеност на страна.

570.00 ден

Дополнителни информации

Тежина0.5 кг

Опис

Xerox Toner Phaser 3010/3040/3045 / 93513 Капацитет 2.200 копии со 5% покриеност на страна.

Дополнителни информации

Тежина0.5 кг

Бренд

Apt

Xerox

Компатибилност:

Compatible Printers:

Xerox Phaser 3010
Xerox Phaser 3040
Xerox WorkCentre 3045