Xerox Toner PE220

Xerox Toner PE220 /91704
Капацитет 3000 копии со 5% покриеност на страна.

1.190.00 ден

Дополнителни информации

Тежина1 кг

Опис

Xerox Toner PE220 /91704
Капацитет 3000 копии со 5% покриеност на страна.

Дополнителни информации

Тежина1 кг

Бренд

Apt

Xerox

Компатибилност:

Compatible Printers:

Xerox WorkCentre PE 220