Xerox toner MEA 6510 106R03693 Cyan

Xerox toner MEA 6510 106R03693 Cyan

93785

-Капацитет 4300 копии со 5% покриеност на страна.

1.590,00 ден

Опис

Xerox toner MEA 6510 106R03693 Cyan

93785

-Капацитет 4300 копии со 5% покриеност на страна.

Дополнителни информации

Тежина 1 кг
изработка

Бренд

Apt

Xerox

Компатибилност:

Compatible with:
Phaser® 6510