Xerox toner MEA 6510 106R03488 Black

Xerox toner MEA 6510 106R03488 Black
93784
-Капацитет 5500 копии со 5% покриеност на страна.

1.590.00 ден

Дополнителни информации

Тежина1 кг

Опис

Xerox toner MEA 6510 106R03488 Black
93784
-Капацитет 5500 копии со 5% покриеност на страна.

Дополнителни информации

Тежина1 кг

Бренд

Apt

Xerox

Компатибилност:

Compatible with:
Phaser® 6510