Xerox toner 6000/6010 Magenta

Xerox toner 6000/6010 Magenta
93706
-Капацитет 1000 копии со 5% покриеност на страна.

890.00 ден

Дополнителни информации

Тежина0.7 кг

Опис

Xerox toner 6000/6010 Magenta
93706
-Капацитет 1000 копии со 5% покриеност на страна.

Дополнителни информации

Тежина0.7 кг

Бренд

Apt

Xerox

Компатибилност:

Compatible Printers:

Xerox Phaser 6000
Xerox Phaser 6010
Xerox WorkCentre 6010
Xerox WorkCentre 6015