Xerox toner 6000/6010 Black

Xerox toner 6000/6010 Black

93705

-Капацитет 2000 копии со 5% покриеност на страна.

890,00 ден

Опис

Xerox toner 6000/6010 Black

93705

-Капацитет 2000 копии со 5% покриеност на страна.

Дополнителни информации

Тежина 0,7 кг
изработка

Бренд

Apt

Xerox

Компатибилност:

Compatible Printers:

Xerox Phaser 6000
Xerox Phaser 6010
Xerox WorkCentre 6010
Xerox WorkCentre 6015