Samsung toner MLT-D116L

Samsung toner MLT-D116L apt

92547

-Капацитет 3000 копии со 5% покриеност на страна.

990,00 ден

Опис

Samsung toner MLT-D116L apt

92547

-Капацитет 3000 копии со 5% покриеност на страна.

Дополнителни информации

Тежина 1 кг
изработка

Бренд

Apt

Samsung

Компатибилност:

Compatible Printers:

Samsung Xpress SL-M 2625
Samsung Xpress SL-M 2626
Samsung Xpress SL-M 2675
Samsung Xpress SL-M 2825
Samsung Xpress SL-M 2826
Samsung Xpress SL-M 2835
Samsung Xpress SL-M 2875
Samsung Xpress SL-M 2876
Samsung Xpress SL-M 2885