Samsung toner MLT-D104S

Samsung toner MLT-D104S
93409-Капацитет 1500 копии со 5% покриеност на страна.

930.00 ден

Дополнителни информации

Тежина1 кг

Опис

Samsung toner MLT-D104S
93409-Капацитет 1500 копии со 5% покриеност на страна.

Дополнителни информации

Тежина1 кг

Бренд

Apt

Samsung

Компатибилност:

Compatible Printers:

Samsung ML 1660
Samsung ML 1661
Samsung ML 1665
Samsung ML 1666
Samsung ML 1670
Samsung ML 1675
Samsung ML 1860
Samsung ML 1861
Samsung ML 1865
Samsung SCX 3000
Samsung SCX 3200
Samsung SCX 3205