Samsung toner MLT-D101S

Samsung toner MLT-D101S
93229
-Капацитет 1500 копии со 5% покриеност на страна.

910.00 ден

Дополнителни информации

Тежина1 кг

Опис

Samsung toner MLT-D101S
93229
-Капацитет 1500 копии со 5% покриеност на страна.

Дополнителни информации

Тежина1 кг

Бренд

Apt

Samsung

Компатибилност:

Compatible Printers:

Samsung ML 2160
Samsung ML 2162
Samsung ML 2164
Samsung ML 2165 / W
Samsung ML 2168
Samsung SCX 3400
Samsung SCX 3405
Samsung SCX 3407