Samsung toner D119 ML1610/ML2010

Samsung toner D119 ML1610/ML2010
92548
-Капацитет 2000 копии со 5% покриеност на страна.

890.00 ден

Дополнителни информации

Тежина1 кг

Опис

Samsung toner D119 ML1610/ML2010
92548
-Капацитет 2000 копии со 5% покриеност на страна.

Дополнителни информации

Тежина1 кг

Бренд

Apt

Samsung

Компатибилност:

compatible with Samsung SCX 4521 black ML-1610D2 / ML-2010D3