Samsung toner MLT-D111L

Samsung toner MLT-D111L
92546
-Капацитет 1800 копии со 5% покриеност на страна.

980.00 ден

Дополнителни информации

Тежина1 кг

Опис

Samsung toner MLT-D111L
92546
-Капацитет 1800 копии со 5% покриеност на страна.

Дополнителни информации

Тежина1 кг

Бренд

Apt

Samsung

Компатибилност:

Compatible Printers:

Samsung SL-M 2070
Samsung Xpress SL-M 2020 / W
Samsung Xpress SL-M 2022 / W
Samsung Xpress SL-M 2026
Samsung Xpress SL-M 2070 / W