Ricoh toner SP3400/3410

Ricoh toner SP3400/3410
93958

Капацитет 5000 копии со 5% покриеност на страна.

1.290.00 ден

Дополнителни информации

Тежина1 кг

Опис

Ricoh toner SP3400/3410
93958

Капацитет 5000 копии со 5% покриеност на страна.

Дополнителни информации

Тежина1 кг

Бренд

Apt

Ricoh

Компатибилност:

Compatible Printers:

Ricoh Aficio SP 3400
Ricoh Aficio SP 3410
Ricoh Aficio SP 3500
Ricoh Aficio SP 3510