Ricoh toner SP310/311

Ricoh toner SP310/311
93957

Капацитет 3500 копии со 5% покриеност на страна.

1.380.00 ден

Дополнителни информации

Тежина1 кг

Опис

Ricoh toner SP310/311
93957

Капацитет 3500 копии со 5% покриеност на страна.

Дополнителни информации

Тежина1 кг

Бренд

Apt

Ricoh

Компатибилност:

Compatible Printers:

Ricoh Aficio SP 310
Ricoh Aficio SP 311
Ricoh Aficio SP 312
Ricoh SP 325