Ricoh toner SP200/201/211

Ricoh toner SP200/201/211
93789

Капацитет 2600 копии со 5% покриеност на страна.

1.690.00 ден

Дополнителни информации

Тежина1 кг

Опис

Ricoh toner SP200/201/211
93789

Капацитет 2600 копии со 5% покриеност на страна.

Дополнителни информации

Тежина1 кг

Бренд

Apt

Ricoh

Компатибилност:

Compatible Printers:

Ricoh Aficio SP 200
Ricoh Aficio SP 201N
Ricoh Aficio SP 202
Ricoh Aficio SP 203S
Ricoh Aficio SP 204SF / SP
Ricoh Aficio SP 211
Ricoh Aficio SP 213