Ricoh toner 1270

Ricoh toner 1270

93771

-Капацитет 7000 копии со 5% покриеност на страна.

590,00 ден

Ricoh toner 1270

93771

-Капацитет 7000 копии со 5% покриеност на страна.

Тежина 0,6 кг
изработка

Бренд

Apt

Ricoh

Компатибилност:

Ricoh Aficio 1515
Ricoh Aficio 1515F
Ricoh Aficio 1515MF
Ricoh Aficio MP 161
Ricoh Aficio MP 161F
Ricoh Aficio MP 161SPF
Ricoh Aficio MP 171
Ricoh Aficio MP 171F
Ricoh Aficio MP 171SPF
Ricoh Aficio MP 201F
Ricoh Aficio MP 201SPF