Купи!

Lexmark Toner X264/363/364

Lexmark Toner X264/363/364 / 93738 Капацитет 3500 копии со 5% покриеност на страна.

980.00 ден

Дополнителни информации

Тежина1 кг

Опис

Lexmark Toner X264/363/364 / 93738 Капацитет 3500 копии со 5% покриеност на страна.

Дополнителни информации

Тежина1 кг

Бренд

Ion

Lexmark

Компатибилност:

Compatible Printers:

Lexmark X 264
Lexmark X 363
Lexmark X 364