Lexmark toner MS317DN/MX317DN

Lexmark toner MS317DN/MX317DN
93671

Капацитет 2500 копии со 5% покриеност на страна.

1.780.00 ден

Дополнителни информации

Тежина1 кг

Опис

Lexmark toner MS317DN/MX317DN
93671

Капацитет 2500 копии со 5% покриеност на страна.

Дополнителни информации

Тежина1 кг

Бренд

Apt

Lexmark

Компатибилност:

Compatible Printers:

Lexmark MS 317 / DN
Lexmark MS 417 / DN
Lexmark MS 517 / DN
Lexmark MS 617 / DN
Lexmark MX 317 / DN
Lexmark MX 417 / DE
Lexmark MX 517 / DE
Lexmark MX 617 / DE