Lexmark toner E260

Lexmark toner E260
93884

Капацитет 3500 копии со 5% покриеност на страна.

1.440.00 ден

Дополнителни информации

Тежина1 кг

Опис

Lexmark toner E260
93884

Капацитет 3500 копии со 5% покриеност на страна.

Дополнителни информации

Тежина1 кг

Бренд

Apt

Lexmark

Компатибилност:

Compatible Printers:

Lexmark E 260 / D / DN
Lexmark E 360 / D / DN
Lexmark E 460 / DN / DW
Lexmark E 462 / DTN