Lexmark toner CS310/410/510 Magenta

Lexmark toner CS310/410/510 Magenta
93765
Капацитет 3000 копии со 5% покриеност на страна.

2.390.00 ден

Дополнителни информации

Тежина0.7 кг

Опис

Lexmark toner CS310/410/510 Magenta
93765
Капацитет 3000 копии со 5% покриеност на страна.

Дополнителни информации

Тежина0.7 кг

Бренд

Apt

Lexmark

Компатибилност:

Compatible Printers:

Lexmark CS 310
Lexmark CS 410
Lexmark CS 510