Lexmark toner CS310/410/510 Cyan

Lexmark toner CS310/410/510 Cyan

93764

Капацитет 3000 копии со 5% покриеност на страна.

2.390,00 ден

Опис

Lexmark toner CS310/410/510 Cyan

93764

Капацитет 3000 копии со 5% покриеност на страна.

Дополнителни информации

Тежина 0,7 кг
изработка

Бренд

Apt

Lexmark

Компатибилност:

Compatible Printers:

Lexmark CS 310
Lexmark CS 410
Lexmark CS 510