Kyocera toner TK-5230 Yellow

Kyocera toner TK-5230 Yellow
/94031
Капацитет 2200 копии со 5% покриеност на страна.

1.890.00 ден

Дополнителни информации

Тежина1 кг

Опис

Kyocera toner TK-5230 Yellow
/94031
Капацитет 2200 копии со 5% покриеност на страна.

Дополнителни информации

Тежина1 кг

Бренд

Apt

Kyocera

Компатибилност:

Compatible Printers:
ECOSYS P5021cdn M5521cdn P5021cdw