Kyocera toner TK-5230 Magenta

Kyocera toner TK-5230 Magenta /94033

Капацитет 2200 копии со 5% покриеност на страна.

1.890,00 ден

Опис

Kyocera toner TK-5230 Magenta /94033

Капацитет 2200 копии со 5% покриеност на страна.

Дополнителни информации

Тежина 1 кг
изработка

Бренд

Apt

Kyocera

Компатибилност:

Compatible Printers:
ECOSYS P5021cdn M5521cdn P5021cdw