Kyocera toner TK-5230 Black

Kyocera toner TK-5230 Black
94030
/Капацитет 2600 копии со 5% покриеност на страна.

1.890.00 ден

Дополнителни информации

Тежина1 кг

Опис

Kyocera toner TK-5230 Black
94030
/Капацитет 2600 копии со 5% покриеност на страна.

Дополнителни информации

Тежина1 кг

Бренд

Apt

Kyocera

Компатибилност:

Compatible Printers:
ECOSYS P5021cdn M5521cdn P5021cdw