Kyocera toner TK-160

Kyocera toner TK-160
93821

/Капацитет 2500 копии со 5% покриеност на страна.

630.00 ден

Дополнителни информации

Тежина0.5 кг

Опис

Kyocera toner TK-160
93821

/Капацитет 2500 копии со 5% покриеност на страна.

Дополнителни информации

Тежина0.5 кг

Бренд

Apt

Kyocera

Компатибилност:

Compatible Printers:

Kyocera-Mita ECOSYS P2035d
Kyocera-Mita FS 1120 / D / DN