Kyocera toner TK-1125

Kyocera toner TK-1125
/ 93710
Капацитет 2100 копии со 5% покриеност на страна.

730.00 ден

Дополнителни информации

Тежина0.5 кг

Опис

Kyocera toner TK-1125
/ 93710
Капацитет 2100 копии со 5% покриеност на страна.

Дополнителни информации

Тежина0.5 кг

Бренд

Apt

Kyocera

Компатибилност:

Compatible Printers:
ECOSYS FS-1061DN, FS-1325MFP