Kyocera toner TK-1110

Kyocera toner TK-1110 /
93613

Капацитет 2500 копии со 5% покриеност на страна.

590.00 ден

Дополнителни информации

Тежина0.5 кг

Опис

Kyocera toner TK-1110 /
93613

Капацитет 2500 копии со 5% покриеност на страна.

Дополнителни информации

Тежина0.5 кг

Бренд

Apt

Kyocera

Компатибилност:

Compatible Printers:
FS-1040/1020/1120/1110