HP Toner W2070A – HP 117A Black

HP Toner W2070A – HP 117A Black / 94260
Капацитет 1000 копии со 5% покриеност на страна.

2.120.00 ден

Дополнителни информации

Тежина1 кг

Опис

HP Toner W2070A – HP 117A Black / 94260
Капацитет 1000 копии со 5% покриеност на страна.

Дополнителни информации

Тежина1 кг

Бренд

Apt

Компатибилност:

Compatible Printers:
for HP printers
Hewlett Packard (HP) Color Laser 150
Hewlett Packard (HP) Color Laser MFP 178
Hewlett Packard (HP) Color Laser MFP 179