HP toner W1106A / HP 106A black со чип

HP toner W1106A / HP 106A black со чип /94341
Капацитет 1000 копии со 5% покриеност на страна.

1.990.00 ден

Дополнителни информации

Тежина1 кг

Опис

HP toner W1106A / HP 106A black со чип /94341
Капацитет 1000 копии со 5% покриеност на страна.

Дополнителни информации

Тежина1 кг

Бренд

Apt

Компатибилност:

Compatible Printers: