Купи!

HP Toner Q5949A/Q7553A

HP Toner Q5949A/Q7553A / 91639 Капацитет 2500 копии со 5% покриеност на страна.

530.00 ден

Дополнителни информации

Тежина1 кг

Опис

HP Toner Q5949A/Q7553A / 91639 Капацитет 2500 копии со 5% покриеност на страна.

Дополнителни информации

Тежина1 кг

Бренд

Ion

Компатибилност:

Compatible Printers:

Canon i-Sensys LBP 3310
Canon i-Sensys LBP 3370
Hewlett Packard (HP) LaserJet 1160
Hewlett Packard (HP) LaserJet 1320 / N / NW / TN
Hewlett Packard (HP) LaserJet 3390
Hewlett Packard (HP) LaserJet 3392
Hewlett Packard (HP) LaserJet M 2727
Hewlett Packard (HP) LaserJet P 2014
Hewlett Packard (HP) LaserJet P 2015