HP toner CF280A/CE505A

HP toner CF280A/CE505A /93224
Капацитет 2500 копии со 5% покриеност на страна.

790.00 ден

Дополнителни информации

Тежина1 кг

Опис

HP toner CF280A/CE505A /93224
Капацитет 2500 копии со 5% покриеност на страна.

Дополнителни информации

Тежина1 кг

Бренд

Apt

HP

Компатибилност:

Compatible Printers:

Canon i-Sensys LBP 252DW
Canon i-Sensys LBP 253X
Canon i-Sensys LBP 6300
Canon i-Sensys LBP 6310
Canon i-Sensys LBP 6650
Canon i-Sensys MF 5840
Canon i-Sensys MF 5880
Canon i-Sensys MF 5940
Canon i-Sensys MF 5980
Canon i-Sensys MF 6140
Canon i-Sensys MF 6180
Canon Imageclass MF 5850
Canon Imageclass MF 5880
Hewlett Packard (HP) LaserJet P 2035
Hewlett Packard (HP) LaserJet P 2050
Hewlett Packard (HP) LaserJet P 2055 / N / DN
Compatible Printers:

Hewlett Packard (HP) LaserJet Pro 400 M 401
Hewlett Packard (HP) LaserJet Pro 400 M 425