HP toner CF230A with chip

HP toner CF230A with chip /93401
Капацитет 1600 копии со 5% покриеност на страна.

990.00 ден

Дополнителни информации

Тежина1 кг

Опис

HP toner CF230A with chip /93401
Капацитет 1600 копии со 5% покриеност на страна.

Дополнителни информации

Тежина1 кг

Бренд

Apt

HP

Компатибилност:

HP LaserJet Pro M203dw (G3Q47A#BGJ) ; HP LaserJet Pro MFP M227fdn (G3Q79A#BGJ) ; HP LaserJet Pro MFP M227fdw (G3Q75A#BGJ)