HP toner CE252A Yellow

HP toner CE252A Yellow /93243
Капацитет 7000 копии со 5% покриеност на страна.

1.980.00 ден

Дополнителни информации

Тежина2 кг

Опис

HP toner CE252A Yellow /93243
Капацитет 7000 копии со 5% покриеност на страна.

Дополнителни информации

Тежина2 кг

Бренд

Apt

HP

Компатибилност:

Compatible Printers:

Canon i-Sensys LBP 7700
Canon i-Sensys LBP 7750 / CDN / DN
Hewlett Packard (HP) Color LaserJet CM 3530
Hewlett Packard (HP) Color LaserJet CP 3520
Hewlett Packard (HP) Color LaserJet CP 3525
Hewlett Packard (HP) Color LaserJet CP 3527
Hewlett Packard (HP) Color LaserJet CP 3529