Купи!

HP Toner CB436A

HP Toner CB436A-92067
Капацитет 2000 копии со 5% покриеност на страна.

500.00 ден

Дополнителни информации

Тежина1 кг
Капацитет на страни

Опис

HP Toner CB436A-92067
Капацитет 2000 копии со 5% покриеност на страна.

Дополнителни информации

Тежина1 кг
Капацитет на страни

Бренд

Apt

HP

Компатибилност:

Compatible Printers:
Canon LBP 3250
Hewlett Packard (HP) LaserJet M 1120 / N MFP
Hewlett Packard (HP) LaserJet M 1522 / N MFP
Hewlett Packard (HP) LaserJet P 1505 / N